“Summer Fit professionele Coaching, omdat ik ervan overtuigd ben dat je pas antwoorden vindt als je in beweging bent. 

En dat geeft Inspiratie, Energie en Winst!”

Alexander van Hedel  |  Mindful Perspectief

Summer Fit coaching voor je carriere!

Summer fit voor vitaliteit in je professionele loopbaan. Carriereswitch, of loop je vast in je eigen loopbaan of als ondernemer wil je nog meer in je kracht komen?

Het loopbaan Summer Fit Programma  van 'Mindful Perspectief' is een combinatie je loopbaan en carriere vragen ingevuld in ons trainingsprogramma met NLP, Mindfulness, je kwaliteiten en drijfveren en communicatie. We zetten je in beweging zowel Mentaal als Fysiek, individueel en/of teamsgewijs, waardoor je effectief je doel bereikt. Dit  zowel individueel als in groepsverband. Mijn mentale coaching en training is gegroeid van uit mijn achtergrond: (top)sportwereld, Korps Mariniers en is vooral geschikt voor hulpverleners en ambitieuze ondernemers, gedreven medewerkers en alle andere professionals die serieus deze zomer nog met hun eigen ontwikkeling aan de gang wilt. Jij verdient toch ook die voorsprong in het 'nieuwe nu'? Het gaat niet alleen om je energieniveau prestaties te verbeteren, maar juist ook bewuster en energieker willen werken en leven. De trainingen word o.a. gegeven door  Top coach Alexander die breed gespecialiseerd is en op jouw hulpvraag inspeelt. Alexander werkt met een professioneel team en platform van Top professionals o.a. Coaching, HRM, Training en Begeleiding. Voor ondernemers, teams en individueel. Zowel zakelijk als prive!

Opgelucht ademhalen

De diepgaande coachingstraject omvatten vijf themasessies , waarin ik je fysiek en mentaal in beweging wordt gebracht. Via oefeningen en tips leer je jezelf sterker voelen, kom je opnieuw in het hier en nu te staan en krijg je (opnieuw) je juiste focus! Zweverig? Nee hoor, want tijdens mijn ontspannende en praktische handreikingen staan we gewoon met beide voeten aan de grond.


Naar buiten!

Tijdens het Summer Fit programma zijn we veelal actief in beweging in de buitenlucht. Vooraf is er eerst een kennismaking en krijg je een intake. Hierbij worden je dilemma's en vragen  waar je aan wilt werken of een antwoordt op wilt krijgen, in beeld gebracht. Samen bepalen we het tempo, zodat je (weer) plezier krijgt in je leven en werk. Dat geeft Energie, Inspiratie en Winst maar wel voortaan je loopbaan en leven in BALANS!

Summer Fit programma

Bij Mindful Perspectief draait het om bewust bewegen (mentaal en fysiek), Inspiratie en Focus. Dus geen snelle looptijden en strakke sport schema's, maar bewegen op gevoel, waarbij je leert luisteren naar je lichaam en oog hebt voor jezelf in het hier en nu!


Loop met je hart

Gedurende dit programma word je je bewust van jouw handelen, communicatie en je eigen energiemanagement. We starten iedere themasessie met ademhalingstechnieken, yogaoefeningen en core stability oefeningen, communicatie en focus. 


Extra ondersteuning

Na afloop van de sessie ga je naar huis met nieuwe energie en nieuwe inspiratie met de juiste focus op je nieuwe doelen voor winst en balans, zowel zakenlijk als prive. Ook zet ik je aan de slag met verdiepingsopdracht(en), zodat je nog meer uit jezelf kunt halen. Uiteraard sta ik altijd klaar voor hulp /vragen en dilemma's, ook als je extra ondersteuning nodig hebt.

Verwijder mindf*cks de belemmerende overtuigingen, dit zijn slechts gedachte. Gedachten zijn niet de waarheid.

Vertrouwen

Mindfulrun, bewegen, trainen, fysiek, mentaal, loopbaan, begeleiding

Ongebaande paden verkennen

Team | Prestatie | Winst | Focus | plezier

Het beste uit jezelf en uit je team halen

Samen of alleen

Het summer Fit traject kun je individueel of met een groep volgen, zowel privé als zakelijk.


De sessies zijn op iedere locatie te volgen: dichtbij huis of juist dichtbij je werk.

Teambuilding

Het Summer Fit traject kan ook prima als teambuildingsactiviteit ingezet worden, waardoor het mentale en fysieke gezondheidswinst kan opleveren, nieuwe inspiraties aanboord en de samenwerking en communicatie verbeterd. Het traject kan per onderneming of instelling op maat aangepast worden, zodat samen met gebouwd wordt aan een sterk team met een gezonde energiebalans en heldere focus.

Haal het beste uit jezelf

Goed voor jezelf en je team zorgen en tevreden mogen zijn over de geleverde prestaties gaat niet altijd vanzelf. Herken jij jezelf in een van deze situaties?


Je wilt:

  • in beweging komen, maar hebt nog een duwtje in de goede richting nodig.
  • je (team/individuele) prestaties verbeteren.
  • op een andere manier met werk en leven bezig zijn.
  • je (of van je team)energieniveau managen.
  • niet alleen goed voor je lichaam zorgen, maar ook voor je geest.
  • beter met stress leren omgaan.
  • je fysiek en mentaal energiek voelen.
  • beter of anders leren communiceren, nieuwe focus en meer energie overhouden.
  • bewuster werken en bewuster leven.
  • weer plezier hebben in carriere en leven..


Mindful Perspectief helpt jou en je team, om vol energie en met de juiste focus, jouw doelen echt te bereiken!

Meer informatie

Jij wil zelf of samen met je team toch ook deelnemen om het beste uit jezelf en uit je team halen? Neem dan contact met mij!

“Je grootste levensmissie komt voort uit je diepste levenswond.”

Drs. Adriaan Hoogendijk  |  Topcoach