Mindful in Beweging voor Life & Carrière.

 zodat jij, vol energie, met de juiste focus, je doelen echt gaat bereiken!

Ja, absoluut! Vertel me meer.

Mindful Perspectief uit Wijbosch 

Overtref jezelf door winnende principes uit ervaring en de wetenschap te combineren met de mindset van topsporter en het Korps Mariniers.
Mentale Coaching en Training speciaal voor sporters, militairen, hulpverleners en ambitieuze ondernemers.


Mindful Bewegen en ademhalen®

Een Mindful bewegen of Wandelcursus voor een ander perspectief en meer rust en energie! 

Kennis en kunde komt vanuit het NLP, VistaNova, Noloc en uit Mindful Run waar ik ook het Trainers licentie bij Mindful Run Nederland behaald heb. Let wel, dit is geen Mindful Run 5-weekse opleiding maar een diepgaande training/coachings traject waarbij alle facetten en onderdelen van diverse specialisaties bij elkaar  komen. Het is een totale inspiratiebron geworden op het gebeid van Mindfulness en bewegen. Mindful Run Nederland bied voor u zeer interessant, kwalitatief hoog, 5-weekse opleidingen aan waar je echt duurzaam mee vooruit kunt.Kijk hiervoor op www.mindfulrun.nl.  

Het traject bij Mindful Perspectief bestaat uit 5 of 7  individueel of als groep/team sessies. Je gaat aan de slag met opdrachten waarmee je nadien zelfstandig verder kunt, je krijgt back-up ondersteuning, techniekkennis, energie en levenslust. 

Neem met Alexander van Hedel contact op voor meer info en prijsopgave, dit kan oa. via mail naar: info@mindfulperspectief.nl of telefonisch op  06-11700795.

>Mindful coaching  

>Prestatie Coaching

* Mindful coaching is altijd op maat (face to face):
Als coach begeleiden we je als coachee vanuit onze 3 niveaus van leren: denken (cognitief), voelen (emotioneel) en doen (gedrag). We zijn gericht op het aanspreken je waarden én hebben we het volstrekte vertrouwen dat de antwoorden bij je als coachee aanwezig zijn. We dagen je uit tot het maken van krachtige keuzes en om deze in acties om te zetten. Indien u wenst voor coaching op uw locatie, houd dan rekening met extra kosten. neem met mij contact op of kom online  met mij in contact voor je coachingsvraag op: http://bit.ly/onlinecoachingadvies

Efficient coaching mogelijkheid: 

Online Coaching > snel/ effectief/ geen reistijdverspilling
• anonimiteit: het rustig in je eentje achter de computer werken geeft een gevoel van veiligheid. Je durft sneller over je gevoelens te schrijven en wordt niet afgeleid door de aanwezigheid, de blik van de ander.
• tijd: vooral via e-mail hoef je niet direct te reageren. Er is tijd om zaken te overdenken en te laten bezinken.
• meer sessies: via internet kun je zo goed als dagelijks werken aan je coachingstraject, je hoeft nergens naartoe.
• Geen verdere kosten: Geen reiskosten en geen reistijd verlies.
• Digitaal schrijven: je kunt je eigen teksten lezen en weer veranderen. Met het schrijven creëer je als cliënt telkens ook weer een nieuwe werkelijkheid. Eerst ‘op papier’, maar daarna ook in het echt!

Zeggen mensen wel eens dat internet oppervlakkigheid in de hand werkt, achter de computer kun je je ook even terugtrekken uit de drukte van alledag. In die zin kan online coaching ook heel meditatief werken, als het ware als een retraite. Je kunt je goed concentreren en van alles goed overdenken. In zekere zin is het mindfull, iets wat in ons dagelijks leven veel wordt toegepast, tijd en geld besparen (geen reistijd) veilig op je eigen plek. Boek altijd eerst een gratis intake en boek daarna je sessie op:
http://bit.ly/onlinecoachingadvies>Top Prestatie Carrière Coaching

Zeer intensief en krachtige Carrière Coachingsinstrument voor de ambitieuze professional en winnaar (individueel of kleine groep).

Dit pittige Coachingstraject is alleen voor jou, jij als ambitieuze doorzetter, de professional, de gedreven (ex)topsporter, (oud)militair en de energieke ondernemer of werknemer die vol energie en met beweging echt verder willen.

Jij hebt van nature deze drive en dus al meteen een voorsprong! Dit is je eerste winstscore!


Alleen als jij wilt winnen. Van je concurrenten. Van jezelf!

Alleen als jij  ’s avonds ook nog wilt kunnen barsten van de energie voor je partner, gezin of om lekker te gaan sporten.


Heel veel mensen zijn geïnteresseerd om hun doelen te behalen, maar weinig mensen zijn écht toegewijd om hun doelen te realiseren. Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

Je hebt ambitie en wilt winnen. In je werk, maar met een fijn sociaal leven!

Ondertussen wil je ook fit zijn en veel tijd doorbrengen met de mensen om je heen.
Toch schieten die laatste dingen er vaak bij in.
Dat zit je niet lekker en wil je anders. Je wilt in alle disciplines topprestaties leveren.
Ik ben er voor je om dat samen met jou te realiseren.
Ben jij bereid om met de juiste focus er vol voor te gaan?

Voorbeeld indeling: 1 dag (Twee dagdelen van drie uur), incl. lunch, thee / koffie / water / frisdrank, een kleine versnapering en werkmateriaal. Mogelijkheid individueel of als (kleine) groep. Vraag naar de voorwaarden en interessante prijzen voor groepen cq teams. 


Voorbeeld: *
Ochtend:

*Kennismaking 

* Inspiratie deel 

* Fysieke en mentale oefeningen 

* Lunch op energievolle en inspirerende locatie. 

* Vergroten van elkaars kennis & knowhow

MIDDAG:

* Fysieke en mentale oefeningen vervolg ochtendprogramma na

   kennisdeling

* Focuspunten en borging op; energie gevers, herstel, fitheid én

   prestatie en winst. * Succes omarmen nabeschouwing en Aftrap * Programma       staat niet vast.  

* Na aanmelding krijgt u verdere info o.a. locatie, tijden en voorbereiding.


UNIEK:

Nu ook bij ons groeps- retraite reizen en groeps coachreizen in binnen en buitenland, vraag naar ons aanbod. Heeft u zelf een groepje (vanaf 4 en ook een bestemming voor ogen, wij verzorgen de inhoud).
Voorwaarden en afspraken

*Je bent écht gemotiveerd, 

* Echte doorzetter 

* De wil om daadwerkelijk echt te veranderen

* De wil om het uiterste eruit te halen op het gebied van denken, voelen, gedrag    en houding (attitude).
* Tevens sta je open voor een intensieve, integere  'outside the box'-aanpak. 

   Echt ook voor de ondernemers die willen winnen van hun concurrenten zeer         interessant. Of ben je vastgelopen, mis je even je creativiteit of ben je vrijwillig     of uit noodzaak op zoek zijn naar een andere horizon en barst je nog van de         energie dan hebben we samen een match!


*Doorbreek oude belemmerende patronen die je in de weg staan.
*Vergroot je zelfvertrouwen en het vertrouwen in de ander.

*Schep meer tijd en ruimte voor datgene dat je echt wilt

*Stel prioriteiten en vind balans in het leven.

*Leer flexibel om te gaan met moeilijke situaties.


**Een half jaar na afronding van je traject hebben we opnieuw contact voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. 

Deze unieke constructie hanteer ik vanuit mijn loopbaan bij Het Korps Mariniers, High alpinisme, (jeugd internationaal judo, (ultra)Sky, Mountain en trailrun, ervaring expeditie Himalaya naar de Mount Everest base-camp om vandaaruit deel te nemen aan de Mount Everest Sky-running Marathon, vervolgens doelgerichte gestudeerd tot MASTER **Neuro Linguistic programmeren & Master Coach, instituut SenSolid. 


**Neuro: Het zenuwstelsel verwerkt ervaringen via 5 zintuigen:• Gezichtsvermogen• Gehoor• Tastzin• Reukzin• Smaakzin

Linguïstic: interne representaties (voorstellingen) worden gecodeerd, geordend en krijgen betekenis door:• Beelden (visueel)• Geluiden (auditief)• Gevoelens (kinsthetisch)• Geuren (olfactoir)• Smaken (gustatoir)• Taal (auditief digitaal)

Programmeren: Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Ja, ik wil nog meer topprestaties / zakenlijk winst

Coaching voor ondernemers 

Dit is voor mijn exclusieve groep, voor ondernemers met een zeer hoog energie niveau,  voor de echte doorzetter , om de beste te willen zijn op jouw expertise gebeid.
Speciaal voor de doorzetter die moeiteloos en vol energie nog meer prestaties wil behalen, zonder energie voor je privé leven te verliezen.
Vanuit die hoge gevoelsnorm, met energie en focus maar vanuit rust en plezier.


Wat zou het echt voor jou betekenen als jij met minder moeite en met meer energie nog meer topprestaties neerzet! In je bedrijf, en zo ook in je leven? Wat zou het voor je betekenen als jij nog meer gaat winnen, zonder te verliezen? 

Hoe zorg jij ervoor dat wat je doet en ook leuk vindt?
Wat voor invloed zou dit dan hebben op je bedrijf, op je leven, op je omgeving en op je relatie? Hoeveel rust, vrijheid en plezier zou het je opleveren als je op een eenvoudigere manier zelfs nog meer topprestaties neer zet? 

Dat klanten voor jou kiezen omdat ze gewoon met jou, of je bedrijf, willen samen werken. Omdat jij gewoon doet waar jij goed in bent!
Niet vanuit het harde werken, maar zet juist vanuit focus, flow en met plezier deze topprestaties neer!
Zit jij nu met een glimlach achter je computer of telefoon en knik je van herkenning. Zou jij dit graag willen bereiken?

Dan heb ik ook hier goed nieuws, je zit hier op de goede plek om JA te zeggen!


Je ontdekt hoe jij de mindset vanuit topsport bedrijven en winnende principes uit de wetenschap kan implementeren in je bedrijf! Want het ondernemerschap, dat is pas topsport!
Voor winnaars. Voor meer energie. Voor meer rust. Voor meer focus. Voor meer helderheid. Voor meer winst. Voor meer voldoening.

Informeer hiervoor bij Alexander van Hedel van Mindful Perspectief.energie voor je

Voorbeeld van een origineel cursusdeel Mindful Run of Walk


09:30 uur: 

Start cursus - kennismaking,

rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: 

Ademhalingstechnieken, yoga en core stability-oefeningen;

10:00 uur: 

Beter leren lopen, hardlopen als beleving en beter leren voelen;

10:20 uur: 

Hardlopen specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: 

Cooling down en bodyscan;

11:00 uur: 

Einde cursusdagdeel.