Loopbaanadvies  Wijbosch / Wijbosch 

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Sterk in het begeleiden naar werk!


Life & Carrière coaching


Persoonlijk advies, coaching, training, workshops, reizen en retreats

Mindful Perspectief biedt programma’s voor individuen, ondernemers en bedrijven. Dat kunnen trajecten zijn: loopbaan coaching, carrière coaching, life coaching, Team coaching of korte interventies zoals sparring sessies, workshops en trainingen. Dit doen we zoal binnen en buiten. Bij Mindful Perspectief kom je ook echt mentaal en fysiek in beweging.

Loopbaancoaching
Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor beweging, tijd voor loopbaancoaching bij Mindful Perspectief.

Bij Mindful Perspectief krijg je een frisse kijk op je talenten, kwaliteiten en ambities én op je inzetbaarheid. Dat inzicht in wat je kan en wat je wil helpt je om met hernieuwde energie door te gaan met je werk, onder jouw voorwaarden. Of de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden. We gaan te werk volgens een vaste structuur, maar de invulling van onze trajecten is altijd hoogstpersoonlijk. Geënt op jouw situatie en jouw waarden, wensen en mogelijkheden.
Ook bied Mindful Perspectief verschillende onderdelen waarbij ik inzoom op een specifiek loopbaanvraagstuk, als aparte programma’s aan.


Outplacement
Het kan iedereen overkomen: dat je door de omstandigheden gedwongen wordt om uit te kijken naar een nieuwe werkkring. Bijvoorbeeld door een kentering in de organisatiestructuur, verschil van inzicht in de koers van de onderneming, een fusie of gewoon doordat een bedrijf of instelling moet afslanken. Wat nu? In een outplacementtraject bij Mindful Perspectief krijg je de ruimte om het verlies van je baan te verwerken, en je vervolgens op te maken voor een nieuw perspectief en nieuwe start. In een omgeving waar je weer tot bloei mag komen.
Bij een begeleidingstraject met 'bestemmingsgarantie' houdt de begeleiding pas op als jij je nieuwe werkomgeving hebt gevonden. In dit traject komen alle relevante elementen van begeleiding bij Minful Perspectief aan bod, volgens een heldere structuur, maar toegespitst op jouw specifieke situatie. Van rouwverwerking tot een gedegen zelfonderzoek, van jouw unieke propositie tot netwerken en solliciteren. Jij bepaalt het tempo, we laten je met de bestemmingsgarantie dus niet los tot je op je plek zit.

Executive Coaching
Coaching van executives, professionals én young professionals maakt deel uit van het aanbod bij Mindful Perspectief. Immers, ook als je helemaal op je plek zit, kun je tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe krijg je bijvoorbeeld je management team en andere stakeholders mee met je visie? Hoe houd je balans tussen delegeren en Onze coaches begeleiden je in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Omdat zij zelf gepokt en gemazeld zijn als ondernemer en/of leidinggevende, kun je je aan hen spiegelen. Samen met jou werkt je vaste coach aan het aanscherpen van de vaardigheden die je uitdagende werk van je vraagt.
En zeker zo belangrijk: leer je je werkelijke drijfveren en unieke talenten te (her)kennen en te benutten. Zelfanalyse is en blijft de basis voor succesvol functioneren en presteren. ? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever? Hoe ga je om met veranderende krachtenvelden en eisen die je omgeving stelt?

Workshops, Trainingen & Masterclasses
Als je blijft bewegen, kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. Bij Mindful Perspectief kan je werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via ons uitgebreide aanbod aan workshops en trainingen op verschillende vestigingen doe je inspiratie, nieuwe ideeën en inzichten op rondom specifieke loopbaanonderwerpen. 

De workshops duren meestal een dagdeel. 

Aan bod komen: 

een inleiding in een thema, 

oefeningen en praktische handvatten waar je direct mee verder kunt.

Trainingen en Masterclasses duren doorgaans twee of drie dagen en zijn altijd ervaringsgericht. Als deelnemer ga je dus zelf actief aan de slag gaan met de thema’s die aan bod komen.


In Company
In nauwe samenwerking met u als opdrachtgevers ontwikkelt Mindful Perspectief In Company programma’s voor uw teams. Voorbeelden van programma’s die we ontwikkelen zijn, leiderschap, vitaliteit, burn-out vanuit management perspectief, excellerende teams en jong talent boeien en binden. Met als resultaat dat organisaties meer uit hun teams en teamleden meer uit zichzelf en elkaar halen en meer winst.
Welkom!Wat bied Mindful Perspectief u zoal meer aan:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Diepgaande intake

Advies,  coaching, training en begeleiding vanaf je vraagstelling t/m de arbeidsmarkt benadering.

*uitgebreide / intensieve intake

*Ontwikkel trajecten 

*Verander trajecten

*Begeleidingstrajecten

*Loopbaan trajecten (basis, uitbereiding, folow up, check-up, koersonderzoek, werk-fit, cv controle/restyling, social media zoals LinkedIn advies. 

*Clinics en workshops mbt loopbaan, carrière en levensvragen.

*(Korte)Reizen zoals coach of minfulness retreats  binnen en buitenland (max 7 dagen voor groepen van 4 tot max 12 personen). Vraag naar inhoud en voorwaarden.
Ik kan je helpen bij je vraag; neem vrijblijvend contact met mij op!


Hierbij gaat het onder andere om vragen als:


  • Ik loop vast en daardoor ook leeg, en nu?
  • Wat heb ik in het verleden voor werkzaamheden gedaan?
  • Wat doe ik nu en bij welke organisatie(s) zou ik graag op termijn willen werken?
  • Wil ik mijn baan nog wel? Heb ik nog genoeg uitdagingen in mijn huidig werk? Ik kan toch meer?
  • Wat is de meest eigentijdse en inspirerende weg om daar te komen?
  • Kan ik mijn echte droom in vervulling laten gaan en hoe doe ik dat dan?
  • Klopt mijn CV nog wel en hoe gaat een sollicitatiegesprek tegenwoordig.

Gedurende het traject ontdek je je eigen koers. Je leert om uit oude denk- en werkpatronen te stappen (de zogeheten comfortzone) en maakt je eigen nieuwe ‘routekaarten’. Het begeleiden en verbeteren van jouw zoektocht naar werk is ons werk!Direct aan de slag zonder reistijd kan ook:

Online sparren, coachen en werken kan nu ook online. Dit ook voor korte en lange trajecten, van 15 minuten t/m 6 sessies of meer. Zelf je datum en tijdstip plannen, sneller weer op het juiste pad, geen reistijd! Neem met ons contact op of klik op onderstaande link en meld je aan:

TIP: meteen resultaat op http://bit.ly/onlinecoachingadvies