“Overtref jezelf door winnende principes uit de wetenschap en professionele ervaringen te combineren met de mindset van topsporters en het Korps Mariniers!”

Alexander van Hedel  |  Mindful Perspectief

Loopbaan, carrière & Life coaching in Schijndel

Als actieve doorzetter wil je verder komen met je loopbaan en carrière of eigen bedrijf. Liefst zonder hier ook al je vrije tijd in te stoppen. Tijdens het persoonlijke loopbaantraject leer je ambitie en je tijd te managen, zodat je na een succesvolle, harde werkdag ook nog energie over hebt voor je gezin of sportclub.

Voor professionals en talenten

Mindful Perspectief helpt iedere ambitieuze werknemer, ondernemer, professional, (jong) talent en student om zich veilig, in vol vertrouwen, op een positieve manier en vanuit eigen kracht te ontwikkelen. Of het nu gaat om loopbaan coaching tot outplacement! Want hoe mooi is het als je de door jou opgedane kwaliteiten, drijfveren, netwerk en ervaringen met een stukje zingeving, in kan zetten voor je toekomst.


(Inter)actieve training

Als oud-marinier en ex-(top)sporter heb ik zelf ondervonden dat de overgang van topsport of defensie naar een maatschappelijke carrière niet eenvoudig is. Toch is de maatschappij  echt op zoek naar jou! Mijn ervaringen en expertise zet ik graag in om deze overstap voor (oud) topsporters en (oud) militairen makkelijker te maken.


Mijn coachingssessies hebben veelal een sportief en actief karakter, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit positieve resultaten en een flinke dosis energie en dus creativiteit en inspiratie zal opleveren.

Doorbraak coaching, prestatie bevordering, meer energie en zingeving

Topprestatietraject voor ondernemers

Ieder loopbaan traject is altijd op maat, iedere coaching sessie ook, zelfs groepssessies

Coaching op maat

Actieve loopbaan & Life training en begeleiding zowel fysiek als mentaal

Actieve training

Mindful loopbaan coaching

Als coach begeleid ik jou vanuit de drie niveaus van leren: denken (cognitief), voelen (emotioneel) en doen (gedrag). Samen zijn we gericht op het aanspreken van jouw waarden en halen we de antwoorden op jouw vragen in je naar boven. Ik daag je uit tot het maken van krachtige keuzes en deze om te zetten in acties.


Coaching op maat

Iedereen is anders en daarom stel ik voor jou een persoonlijk coachingstraject samen. Door specifiek op jouw individuele situatie in te zoomen, leer je waarom je doet wat je doet en vooral hoe je dit zelf kunt veranderen. Na afloop van het traject ben je in staat om alle veranderingen zelfstandig voort te zetten en je te blijven ontwikkelen met de geleerde technieken en handvatten.


Individuele of groepscoaching

Alle coachingstrajecten kunnen individueel of in een groep gevolgd worden. Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, is de maximale groepsgrootte 8 personen.

Welke coaching past bij jou?

Loopbaancoaching

Zakelijk of privé

Krijg weer een frisse blik op je talenten, kwaliteiten, ambities én inzetbaarheid. Ga met hernieuwde energie door met je werk of bewandel nieuwe loopbaanwegen.

Executive coaching

Ook voor (young) professionals

Via (zelf)analyse ontdek je wat jouw werkelijke drijfveren en unieke talenten zijn. Ook leer je hoe je deze kunt benutten op professioneel en persoonlijk vlak.

Topprestatietraject

Voor ondernemers

Ondernemen is topsport en daarom gaan we actief aan de slag in de buitenlucht! Doel is om vol enthousiasme weer de gewenste topprestaties te gaan leveren.

In company coaching

Voor bedrijven

Laat werknemers meer uit zichzelf halen door een speciaal op maat samengesteld coachingsprogramma te volgen!

Workshops

Halve dag

Een praktische workshop rondom specifieke loopbaanthema’s geeft je weer nieuwe inspiratie en inzichten om aan de slag te gaan.

Trainingen & Masterclasses

2 of 3 dagen

Via ervaringsgerichte opdrachten binnen een thema werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Outplacement

Voor (ex-)werknemers

Je verwerkt het verlies van je baan en maakt je op voor een nieuw perspectief en nieuwe start! Met bestemmingsgarantie!

Examentraining

Voor jonge uitblinkers

Door deel te nemen aan het project (Eind)examen doen als een marinier start je met minder stress en de juiste focus aan je examen.

Online coaching

Digitale hulp op afstand

Snel online hulp nodig? Na een gratis persoonlijke intake kun je, naast de face-to-face gesprekken, online een coachingssessie boeken.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de verschillende coachingsmogelijkheden en interessante aanbiedingen? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bekijken we samen wat het beste bij jou past!

“Twijfel is het begin van wijsheid.”

Aristoteles  |  Grieks filosoof (384 - 322 v.C.)