“Mindful bewegen vindt plaats in de buitenlucht, omdat ik ervan overtuigd ben dat je pas antwoorden vindt als je in beweging bent. En dat geeft energie!”

Alexander van Hedel  |  Mindful Perspectief

Mindful bewegen in Schijndel

Mindful bewegen is een combinatie van (hard)lopen, mindfulness en het toepassen van de juiste ademhalingstechnieken, waardoor je effectief je doel kunt bereiken. Mijn mentale coaching en training is speciaal gericht op sporters, militairen, hulpverleners en ambitieuze ondernemers, die niet alleen hun energieniveau en (hard)loopprestaties willen verbeteren, maar daarnaast ook bewuster en energieker willen leven. De trainingen worden gegeven door onze Top coaches die breed gespecialiseerd zijn.

Opgelucht ademhalen

Het diepgaande coachingstraject omvat vijf themasessies van 1,5 uur, waarin ik je fysiek en mentaal in beweging breng. Via oefeningen en tips leer je beter te voelen, meer in het hier en nu te leven en naar jouw eigen lichaam te luisteren. Zweverig? Nee hoor, want tijdens mijn ontspannende en praktische handreikingen staan we gewoon met beide voeten aan de grond.


Naar buiten!

Tijdens al mijn sessies bewegen we in de buitenlucht: jij kiest of we gaan wandelen, hardlopen of fietsen. Samen bepalen we het tempo, zodat je (weer) plezier krijgt in bewegen. Dat geeft energie!

Mindful (hard)lopen

Bij Mindful (hard)lopen draait het om bewust bewegen en ademhalen. Dus (nog) geen snelle looptijden en strakke schema's, maar lopen op gevoel, waarbij je leert luisteren naar je lichaam en oog hebt voor jouw omgeving.


Loop met je hart

Gedurende onze loopsessies word je je bewust van jouw ademhaling en bewegingen. We starten iedere themasessie met ademhalingstechnieken, yogaoefeningen en core stability oefeningen. Daarna focussen we ons op beter leren lopen en jouw beleving hierbij. De sessie eindigt met een cooling down en bodyscan.


Extra ondersteuning

Na afloop van de sessie ga je naar huis met nieuwe energie en bruikbare techniekkennis. Ook zet ik je aan de slag met een opdracht, zodat je nog meer uit jezelf kunt halen. Uiteraard mag je me tussen de sessie door altijd om hulp vragen als je extra ondersteuning nodig hebt.

Verwijder mindf*cks de belemmerende overtuigingen, dit zijn slechts gedachte. Gedachten zijn niet de waarheid.

Opgelucht ademhalen

Mindfulrun, bewegen, trainen, fysiek, mentaal, loopbaan, begeleiding

Mindful hardlopen

Wij leren je je beste IK naar boven te halen. Jij bent zelf de regievoerder van je loopbaan.

Haal het beste uit jezelf

Samen of alleen

Het coachingstraject voor mindful bewegen kun je individueel of met een groep volgen, zowel privé als zakelijk.


De sessies zijn op iedere locatie te volgen: dichtbij huis of juist dichtbij je werk.

Teambuilding

Mindful bewegen kan ook prima als teambuildingsactiviteit ingezet worden, waardoor het mentale en fysieke gezondheidswinst kan opleveren. Het traject kan per bedrijf op maat gemaakt worden, zodat medewerkers samen met elkaar bouwen aan een sterk lichaam en een gezonde energiebalans.

Haal het beste uit jezelf

Goed voor jezelf zorgen en tevreden zijn met je prestaties gaat niet altijd vanzelf. Herken jij jezelf in een van deze situaties?


Je wilt:

  • gaan (hard)lopen, maar heb je een duwtje in de goede richting nodig.
  • je (hard)loopprestaties verbeteren.
  • op een andere manier met (hard)lopen bezig zijn.
  • je energieniveau managen.
  • niet alleen goed voor je lichaam zorgen, maar ook voor je geest.
  • beter met stress leren omgaan.
  • je fysiek en mentaal energiek voelen.
  • beter leren ademhalen en meer energie overhouden.
  • bewuster leven.
  • weer plezier hebben in het leven.


Mindful Perspectief helpt jou om vol energie en met de juiste focus, jouw doelen echt te bereiken!

Meer informatie

Wil je weten hoe jij, door fysiek en mentaal te bewegen, het beste uit jezelf kunt halen? Neem dan contact met mij op.

“Je grootste levensmissie komt voort uit je diepste levenswond.”

Drs. Adriaan Hoogendijk  |  Topcoach