Geef je carrière een nieuwe boost en meld je nu direct aan voor gratis ontwikkeladvies !

De overheid biedt gratis ontwikkeladvies aan, voor iedereen in Nederland die ten gevolge van de crisis een transitie moeten maken naar ander kansrijk werk. Dit geldt ook voor zzp-ers en ondernemer of mensen die op zoek zijn naar werk.

Alexander van Hedel | Mindful Perspectief

Alexander van Hedel, Loopbaanadviseur, Loopbaanondersteuner, Loopbaancoach, Trainer | Coach in Brabant | Topcoach in Brabant

Alexander van Hedel

Cadeautje van de overheid!

Gratis ontwikkel en loopbaanadvies in Brabant

Voor wie is dit?
Iedereen die werkt of werk zoekt, waaronder ook de ondernemer en ZZP'er is welkom bij ons voor al je vragen en ondersteuning en komt nu ook nog eens in aanmerking voor dit gratis ontwikkeladvies door een gekwalificeerd loopbaancoach van MindfulPerspectief. Dit biedt werkenden, werkzoekenden, flexwerkers, zzp-ers en ondernemers de mogelijkheid om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Het helpt je om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis zijn.


feiten en cijfers:  https://bit.ly/3hORYGz


Wil je je verder ontwikkelen om een passende baan te vinden? Of om een volgende stap bij je huidige werkgever te maken? Hieronder aanmelden!

kijk eens op: https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen 


Als ondernemer / zzp’er wil je toch ook inzage krijgen wat de ontwikkelingen nu en in de toekomst voor jouw onderneming en of je medewerkers betekenen? Hieronder aanmelden! : https://www.hoewerktnederland.nl/slimwerkgeven 


Als medewerker / flexwerker : Veranderd jouw huidige baan in de nabije toekomst door modernisering tot zelfs robotica? Hier onder aanmelden bij MindfulPerspectief.!

kijk  ook voor info https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen


Als werkzoekende is het belangrijk dat je up-to-date blijft. En jezelf blijft ontwikkelen. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, duurzaam inzetbaar en maak je de meeste kans op de arbeidsmarkt. Van harte welkom bij MindfulPerspectief, meld je vlug aan.

Met de mogelijkheden en inspanningsverplichtingen vanuit o.a. de NOW, NL Leert Door , ondersteund en begeleidt Mindful Perspectief Jou en je onderneming als kleine zelfstandige tot familiebedrijf, van werkzoekende tot werknemer. Hier ontdek je jouw skills en krijg je meer toekomstperspectief. Meld je hieraan en maak gebruik van de subsidie die nu beschikbaar is. Met ons persoonlijke ondersteuning wordt jou toekomstsperspectief ook nog eens duurzaam! Ofwel, bij ons wordt je toekomstproof!

Dit is precies wat we bij MindfulPerspectief doen en waar we goed in zijn. Mensen zoals jij, ondersteunen naar een nieuwe start en/of werkplek, waar je vanuit je talenten mag werken, vol energie om weer blij en gelukkig te zijn. Persoonlijke coaching gecombineerd met ons vitaliserend loopbaan visie. Coaching met een concreet plan voor een beter resultaat. En je kunt nu ook kiezen voor de subsidie waarmee jij nu gratis gebruik mag maken van deze exclusieve begeleiding. Optimale begeleiding door de professionele loopbaancoaches van MindfulPerspectief, exclusief opgeleid door VistaNova.


Let op: Er worden maximaal 20.000 ontwikkeladviezen gesubsidieerd en alleen dit jaar. Dus wil je hier gebruik van maken, dan is het belangrijk om er snel bij te zijn. Ook als je een ander traject wil ben je van harte welkom.


Tot snel!


met vriendelijke groet,


Alexander van Hedel

Loopbaan, Carrière & Life Coach

Inspirator, Motivator en Oud-Marinier

Ja, ik ben enthousiast en wil mee doen!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en we nemen direct contact met je op!

*Verplicht

Contactgegevens

Mindful Perspectief

Alexander van Hedel


Broekkant 9

5482 VJ Schijndel


 06 - 11 70 07 95

 info@mindfulperspectief.nl

Online coaching

Soms komt het even beter uit om digitaal gecoacht te worden. Na een gratis persoonlijke intake boek je online eenvoudig en snel jouw coachingssessie en kan ik je op afstand begeleiden.

Boek online coachingssessie